Wie ben ik?


Ik ben Yolanda van Laviere en sinds 2011 begonnen met een eigen praktijk in Wandel & Life coaching die gevestigd is in Bleiswijk in de gemeente Lansingerland.

Hieronder kan je lezen waarom ik hiermee begonnen ben, wat mijn beweegredenen zijn en waar ik in geloof.

Waarom ben ik gaan coachen?

Ook ik kreeg te maken met levensvraagstukken zoals;

Wie ben ik? Is dit alles wat ik bereikt hebt tot nu toe? Kan ik meer uit mijn leven halen? Wat wil ik, en wat kan ik? Wat zijn mijn talenten? En hoe ga ik dit bereiken?

Na enige research om mijzelf te ontwikkelen en om aan mijn innerlijke groei te gaan werken en mijn eigen spiegels voor te houden, kwam ik bij de Academie voor Counseling en Coaching terecht. Na het eerste jaar van de basisopleiding aan de A.C.C. merkte ik dat het coachen mij goed lag. De modellen en theorie die ik daar leerde en de feedback die ik zelf kreeg was een goede aanvulling voor mij op het empathische vlak en hierdoor besloot ik voor mijzelf te beginnen als coach.

Door op een veilige, warme manier de cliënten te woord te staan, krijg ik vaak als feedback te horen dat ik cliënten snel op hun gemak stel, waardoor zij hun verhaal durven toe te vertrouwen en zij zichzelf open durven te stellen.

Door het lezen van veel vakliteratuur, en het volgen van trainingen, zoals in 2016 Voice Diaologue begeleider en Speels Coachen van Berry Collewijn en Lex Mulder blijf ik mezelf ontwikkelen op het gebied van coaching.

Het belangrijkste vind ik om mensen te helpen beter naar zichzelf te leren kijken, zich bewust te worden van hun eigen gedrag en zo aan hun coachvraag waarvoor zij komen te gaan werken.

Als je aan je persoonlijke ontwikkeling gaat werken, bewust naar je eigen verantwoordelijkheden durft te kijken en je daadkrachtig weet op te stellen dan maak je een persoonlijke groei mee.

Door de manier waarop ik coaching inzet, word je je bewust van je gedrag en pas dan kan je jouw gedrag ook daadwerkelijk gaan omkeren. Want als je niet weet waarom je je zo gedraagt en constant weer in die (kind)modus schiet, dan blijf je in die oude patronen hangen.

De eerste mail naar mij als coach, is namelijk al de eerste stap naar je persoonlijke groei. Je hebt besloten om aan je problemen/oude patronen te gaan werken en je bent je er bewust van dat het een obstakel vormt in je persoonlijke leven.

Samen gaan we dieper op de problemen, lees uitdagingen in, waardoor je veel beter in staat bent om met je problemen om te gaan, of daar zelfs vanaf te komen.

Ik probeer je daarin een zetje in de rug te geven en begeleid je in jouw proces, door bepaalde coachmodellen te gebruiken, door het inzetten van Voice Dialogue in combinatie met Speels coachen en meer naar binnen te kijken, naar jouw gevoel.

Vergeet niet dat alle oplossingen in jezelf zitten, soms diep verborgen, maar ieder mens bezit de kracht om ergens sterker uit te komen. Door het doorlopen van mijn coachtraject in 6 stappen meer zelfvertrouwen, geluk en succes leer je je bewust te worden van je gedrag, de keuzes die je maakt en al je obstakels te overwinnen. Iedereen is immers verantwoordelijk voor zijn eigen geluk ook jij!

Door mijn praktijk klein te houden en dit parttime te doen heb ik de mogelijkheid om veel aandacht aan mijn cliënten te geven wat een vereiste is voor een goede coach.

Zelf ben ik altijd benieuwd geweest naar hoe ik mijn allermooiste leven kan leven, keuzes durft te maken vanuit mijn hart en uit te vinden waar mijn passie, mijn Ikigai ligt.

En die passie heb ik gevonden in het coachen van jou

En jij? Leef jij jouw allermooiste leven al? Of pas jij je nog steeds aan het leven van anderen aan, waardoor je jezelf onderweg bent kwijtgeraakt?

Wil jij dit jaar tot jouw beste jaar ooit maken?

Boek dan hier een vrijblijvend en *gratis intakegesprek of reserveer hier alvast jouw plekje voor het Coachtraject in 6 stappen meer zelfvertrouwen, geluk en succes in je leven.

Yolanda


Opleidingen & Trainingen

alle opleidingen en trainingen
Wandelcoaching

Het programma van wandelcoaching helpt bij het zoeken naar de balans of een nieuwe richting in je werk of je leven. Wandelen stimuleert immers de linker en de rechter hersenhelft en zorgt dat het denken meer in balans komt met het voelen.

De natuur zorgt voor het stimuleren van het creatief proces hetgeen leidt tot nieuwe inzichten. Wandelend gaan we aan de slag met de vragen die je bezighouden.

lees verder
Tafeltje Ont-dekje

Tafeltje Ont-Dekje, bestaat uit meerdere workshops die leiden naar meer geluk, succes en zelfvertrouwen in jouw leven. Tafeltje Ont-dekje is ontstaan om een ieder te laten proeven van oplossingsgerichte coaching. Maar ook om mensen met elkaar te verbinden en om van elkaars verhaal te leren. In deze training geeft ik je inzichten en handvatten mee op een luchtige manier vanuit mijn hart. Waardoor je gaat nadenken over jezelf en hoe bepaalde situaties anders te gaan aanpakken.

lees verder
In 6 stappen meer zelfvertrouwen

Ik heb veel inzicht en kracht verkregen om vooruit te blijven kijken, vooral het coachmodel ‘De bus van ikken’ heeft mij veel inzichten gegeven. Door de aanpak van coach Yolanda, de rust, warmte en professionaliteit geef ik de gehele training een 8.

Door de uitstraling van Yolanda weet zij een groep "vreemde" mensen tot een team te vormen die met interesse en aandacht naar ieders verhaal luisteren.

lees verder

Yo4Coaching Promotie Video

Tafel Ont-dekje

www.ookditisderotte.nl

Aangesloten bij O.V.V. ookditisderotte

Copyright © Yo4Coaching Bleiswijk, Lansingerland - All rights reserved. | Design by Xenodesign