Wandelcoaching


Nieuw:
Inspiratie wandeling van Lansingerland vanaf 9 April om de 2 weken op een maandag.

Inspiratie wandeling van Lansingerland speciaal voor jou, door jou & met jou. Ieder heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen proces. Hoe fijn is het om met elkaar inspiratie op te doen, je verhaal te delen, zomaar te luisteren en verbinding met elkaar te maken. Zie het als jouw eigen pelgrimstocht waar geen oordeel en respect voor een ander voorop staan. Samen met Yo4coaching slaan we deze weg in, de ene keer kiezen we samen een thema, om de andere keer bijvoorbeeld voor een stilte wandeling te kiezen. Vind je kracht met deze wekelijkse Inspiratie Boost. We starten op maandag 9 april om 10.00 uur en voorlopig om de 2 weken lopen en kijken we vooruit en slaan we nieuwe wegen in. En weet je iemand die dit goed zou kunnen gebruiken? Op jouw strippenkaart van 5 gelukspunten is er nog 1 gelukspunt vrij om iemand gratis mee te nemen.

* Een wandeling kost € 9,50 per keer en voor een strippenkaart betaal je € 40,- inclusief 5 wandelingen en 1 gratis introducé. S luit jij je aan bij deze inspiratie groep? Je bent van harte welkom.

Bestel hier jouw strippenkaart voor € 40,-

Individuele Wandelcoach sessie

De natuur is onze gespreksruimte.

Het programma van wandelcoaching helpt bij het zoeken naar de balans of een nieuwe richting in je werk of je leven. Wandelen stimuleert immers de linker en de rechter hersenhelft en zorgt dat het denken meer in balans komt met het voelen. De natuur zorgt voor het stimuleren van het creatief proces hetgeen leidt tot nieuwe inzichten. Wandelend gaan we aan de slag met de vragen die je bezighouden.

Je gaat vooruit, en neemt stappen op je levens- of loopbaanpad.

Hier een kleine impressie van een wandel-coach-sessie. Vaak gebruik ik elementen uit de natuur om jouw probleem of situatie waar je op dat moment in zit tastbaar, helder en beeldend te krijgen. Waardoor je je leven even van bovenaf kan bekijken en met veel persoonlijke inzichten naar huis gaat. Werkt zeer goed voor mensen die veel in hun hoofd zitten en deze zin herkennen. ‘Ik denk dat ik teveel denk’

Voor wie?

  • Je hebt weinig energie en voelt je futloos
  • Je piekert veel
  • Je hebt moeite met  keuzes maken

Wat levert het jou op?

  • Meer energie en ontspanning
  • Bewuste keuzesmaken
  • Meer rust ervaren en goed slapen
Neem contact op met Yo voor een afspraak!
Wandelcoaching

Het programma van wandelcoaching helpt bij het zoeken naar de balans of een nieuwe richting in je werk of je leven. Wandelen stimuleert immers de linker en de rechter hersenhelft en zorgt dat het denken meer in balans komt met het voelen.

De natuur zorgt voor het stimuleren van het creatief proces hetgeen leidt tot nieuwe inzichten. Wandelend gaan we aan de slag met de vragen die je bezighouden.

lees verder
Tafeltje Ont-dekje

Tafeltje Ont-Dekje, bestaat uit meerdere workshops die leiden naar meer geluk, succes en zelfvertrouwen in jouw leven. Tafeltje Ont-dekje is ontstaan om een ieder te laten proeven van oplossingsgerichte coaching. Maar ook om mensen met elkaar te verbinden en om van elkaars verhaal te leren. In deze training geeft ik je inzichten en handvatten mee op een luchtige manier vanuit mijn hart. Waardoor je gaat nadenken over jezelf en hoe bepaalde situaties anders te gaan aanpakken.

lees verder
In 6 stappen meer zelfvertrouwen

Ik heb veel inzicht en kracht verkregen om vooruit te blijven kijken, vooral het coachmodel ‘De bus van ikken’ heeft mij veel inzichten gegeven. Door de aanpak van coach Yolanda, de rust, warmte en professionaliteit geef ik de gehele training een 8.

Door de uitstraling van Yolanda weet zij een groep "vreemde" mensen tot een team te vormen die met interesse en aandacht naar ieders verhaal luisteren.

lees verder

Yo4Coaching Promotie Video

Tafel Ont-dekje

Copyright © Yo4Coaching Bleiswijk, Lansingerland - All rights reserved. | Design by Xenodesign