Wandelcoaching


Nieuw: Inspiratie wandeling van Lansingerland

Start 4 maart van 10.00 uur tot 11.00 uur

Inspiratie wandeling van Lansingerland speciaal voor jou, door jou & met jou. Ieder heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen proces. Hoe fijn is het om met elkaar inspiratie op te doen, je verhaal te delen, zomaar te luisteren en verbinding met elkaar te maken. Zie het als jouw eigen pelgrimstocht waar geen oordeel en respect voor een ander voorop staan. Samen met Yo4coaching slaan we deze weg in, de ene keer kiezen we samen een thema, om de andere keer bijvoorbeeld voor een stilte wandeling te kiezen. Vind je kracht met deze wekelijkse Inspiratie Boost. We starten op 4 maart om 10.00 uur en voorlopig om de 2 weken lopen en kijken we vooruit en slaan we nieuwe wegen in. En weet je iemand die dit goed zou kunnen gebruiken? Op jouw strippenkaart van 5 gelukspunten is er nog 1 gelukspunt vrij om iemand gratis mee te nemen.

* Een wandeling kost € 9,50 per keer en voor een strippenkaart betaal je € 40,- inclusief 5 wandelingen en 1 gratis introducé. S luit jij je aan bij deze inspiratie groep? Je bent van harte welkom.

Bestel hier jouw strippenkaart voor € 40,- Boek hier een losse wandeling

Individuele Wandelcoachsessie

Als je je somber voelt, heb je vaak de neiging om binnen te blijven. Door naar buiten te gaan, krijg je juist afleiding. Je ziet de natuur, je voelt de wind en dit geeft je weer nieuwe energie. Wandelcoaching helpt bij het zoeken naar de balans of een nieuwe richting in je leven. Wandelen zorgt ervoor dat je creativiteit wordt gestimuleerd en dat het denken meer in balans komt met het voelen.  

Door te wandelen in de natuur kan je je hoofd leegmaken en je gedachten ordenen en je negatieve gedachten opzij zetten, waardoor er weer plek vrij komt voor nieuwe inzichten. Wandelend gaan we aan de slag met de vragen die je bezighouden.  

Is deze spreuk voor jouw herkenbaar?
‘Ik denk dat ik teveel denk’ dan is wandelcoaching voor jou de juiste keuze 

Boek hier een wandelsessie
Wandelcoaching

Het programma van wandelcoaching helpt bij het zoeken naar de balans of een nieuwe richting in je werk of je leven. Wandelen stimuleert immers de linker en de rechter hersenhelft en zorgt dat het denken meer in balans komt met het voelen.

De natuur zorgt voor het stimuleren van het creatief proces hetgeen leidt tot nieuwe inzichten. Wandelend gaan we aan de slag met de vragen die je bezighouden.

lees verder
Tafeltje Ont-dekje

Tafeltje Ont-Dekje, bestaat uit meerdere workshops die leiden naar meer geluk, succes en zelfvertrouwen in jouw leven. Tafeltje Ont-dekje is ontstaan om een ieder te laten proeven van oplossingsgerichte coaching. Maar ook om mensen met elkaar te verbinden en om van elkaars verhaal te leren. In deze training geeft ik je inzichten en handvatten mee op een luchtige manier vanuit mijn hart. Waardoor je gaat nadenken over jezelf en hoe bepaalde situaties anders te gaan aanpakken.

lees verder
In 6 stappen meer zelfvertrouwen

Ik heb veel inzicht en kracht verkregen om vooruit te blijven kijken, vooral het coachmodel ‘De bus van ikken’ heeft mij veel inzichten gegeven. Door de aanpak van coach Yolanda, de rust, warmte en professionaliteit geef ik de gehele training een 8.

Door de uitstraling van Yolanda weet zij een groep "vreemde" mensen tot een team te vormen die met interesse en aandacht naar ieders verhaal luisteren.

lees verder

Yo4Coaching Promotie Video

Tafel Ont-dekje

www.ookditisderotte.nl

Aangesloten bij O.V.V. ookditisderotte

Copyright © Yo4Coaching Bleiswijk, Lansingerland - All rights reserved. | Design by Xenodesign