Tarieven


Coaching in de Praktijk | Wandelcoaching

Tarief
Intake (20 minuten) is kosteloos en vrijblijvend gratis
Coaching van 90 minuten € 90,-
6 Stappenplan Coachtraject *
6x90 minuten (€ 50,- korting)

*Let op: Bij het niet afmaken van het 6 stappenplan coachtraject
wordt geen restitutie verleend.
€ 490,-
Toeslag voor de avond en weekend € 15,-
Weekend in overleg

Actie: Bij aanbrengen van een nieuwe client krijg je zelf op 1 sessie 30% korting


Coaching op het water

xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx  Tarief
Intake van 20 minuten All-in
Aan boord/wegvaren 10 minuten € 125,-

Coachsessie en varen van ongeveer 60 minuten

NIEUW nu met 20% introductiekorting geldig tot juli 2019


Neem contact op met Yo4coaching voor een afspraak!

Bovenstaande bedragen zijn voor particulieren. Doorgaans kunnen werkgevers coaching trajecten opvoeren als bedrijfskosten. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in Yo4coaching voor hun werknemers kunnen mij mailen voor een offerte op maat op info@yo4coaching.nl

Yo4coaching onderschrijft de ethische gedragscode en het klachtenreglement van de ACC. De algemene voorwaarden zijn hier te lezen.

De persoonlijke gesprekken worden bij voorkeur contant afgerekend. In overleg kan de betaling worden overgemaakt op rekeningnummer NL92 RABO 0106 6198 29 t.n.v Y. van Laviere in Bleiswijk (binnen 14 dagen). Er wordt een factuur verstrekt die eventueel gedeclareerd kan worden bij de werkgever.

Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd. Bij niet of te laat afzeggen worden de kosten van de sessie doorberekend. Afspraken in de avond en in het weekeinde zijn -in gezamenlijk overleg- met extra kosten beperkt mogelijk.

Wandelcoaching

Het programma van wandelcoaching helpt bij het zoeken naar de balans of een nieuwe richting in je werk of je leven. Wandelen stimuleert immers de linker en de rechter hersenhelft en zorgt dat het denken meer in balans komt met het voelen.

De natuur zorgt voor het stimuleren van het creatief proces hetgeen leidt tot nieuwe inzichten. Wandelend gaan we aan de slag met de vragen die je bezighouden.

lees verder
Tafeltje Ont-dekje

Tafeltje Ont-Dekje, bestaat uit meerdere workshops die leiden naar meer geluk, succes en zelfvertrouwen in jouw leven. Tafeltje Ont-dekje is ontstaan om een ieder te laten proeven van oplossingsgerichte coaching. Maar ook om mensen met elkaar te verbinden en om van elkaars verhaal te leren. In deze training geeft ik je inzichten en handvatten mee op een luchtige manier vanuit mijn hart. Waardoor je gaat nadenken over jezelf en hoe bepaalde situaties anders te gaan aanpakken.

lees verder
In 6 stappen meer zelfvertrouwen

Ik heb veel inzicht en kracht verkregen om vooruit te blijven kijken, vooral het coachmodel ‘De bus van ikken’ heeft mij veel inzichten gegeven. Door de aanpak van coach Yolanda, de rust, warmte en professionaliteit geef ik de gehele training een 8.

Door de uitstraling van Yolanda weet zij een groep "vreemde" mensen tot een team te vormen die met interesse en aandacht naar ieders verhaal luisteren.

lees verder

Yo4Coaching Promotie Video

Tafel Ont-dekje

www.ookditisderotte.nl

Aangesloten bij O.V.V. ookditisderotte

Copyright © Yo4Coaching Bleiswijk, Lansingerland - All rights reserved. | Design by Xenodesign