In 6 stappen meer zelfvertrouwen, geluk en succes in je leven! 


Door jou manier van doorvragen heb ik veel inzicht gekregen over de persoon die ik mag zijn . Ik heb daardoor meer rust en vertrouwen in mij zelf gekregen, die persoon was ik al jaren kwijt. Beoordeling van het het coachtraject: In 6 stappen meer zelfvertrouwen, geluk en succes in je leven geef ik een 9, de wandelsessie buiten heeft mij veel opgeleverd. Beoordeling van de coach: 9. Zij gaf mij veel vertrouwen waardoor ik mezelf durfde te zijn en het traject goed kon doorlopen. Wil graag aan een vervolg traject meedoen als ik het nog nodig blijk te hebben.

M  de B

In 6 stappen meer zelfvertrouwen, geluk en succes in je leven! Meld je hier aan voor dit 6 stappen coachtraject!

aanmelden

Wie ben ik?

Stap 1

Weet jij op dit moment niet meer goed wie je bent? In al die jaren ben je beïnvloed door je overtuigingen, je opvoeding, je relaties, werk en je gezin? Pel jezelf af als een ui en ontdek wie jij diep van binnen eigenlijk bent. Welke ik ben jij onderweg in je leven verloren?

Hoe sta ik in het leven?

Stap 2

Hoe sta jij op dit moment in het leven? Wankel of stabiel? Zou je wat steviger in je schoenen willen staan? Waardoor je het leven weer beter aan kan?

Wat zit er in mijn rugzak?

Stap 3

Welke bagage draag jij al die jaren al bij je, zitten er nog veel onverwerkte emoties in? Zoals Angsten, pijnen en verdriet die je meezeult in je rugzak en die inmiddels te zwaar voor je schouders geworden zijn.

Wat wil ik loslaten?

Stap 4

Welke ballast wil je weggooien? Waar kan je zonder mee leven? Wat heb je niet meer nodig? Wat levert je vooral negatieve energie op? Leer los te laten en te leven in het NU.

Wat wil ik bereiken?

Stap 5

Wat zijn jouw doelen in het leven, waar droom je van? Als je diep in je hart kijkt wat zou je dan heel graag willen doen? Wat is jouw diepste verlangen?

Welke sleutel heb je nodig om jouw doel te bereiken?

Stap 6

Wat heb je daar voor nodig, of wat moet je juist laten? Wat houd je tegen om die stap te zetten? Blijft het alleen maar bij dromen of wil je tot actie komen, en durf je de uitdaging aan te gaan?

Wil jij deze 6 stappen met Yo4coaching doorlopen? Meldt je dan aan voor dit coachtraject van 6 x 90 minuten. In plaats van € 540,-betaal je nu € 490,-.

Heb bij Yolanda het 6 Stappen Coachtraject doorlopen. In 6 stappen meer zelfvertrouwen, geluk en succes in je leven! Ben door de sessie veel sterker geworden, durf meer aan mijzelf te denken, nee te zeggen tegen anderen. In dit traject zat ook een wandelsessie, waar ik heel veel inzichten heb verkregen, zoals de pot NIVEA (Niet Invullen Voor Een Ander) en wat mij irriteert in anderen vaak iets is wat ik zelf mis, en nog meer inzichten. Wat ik goed vind aan Yolanda als coach is de rust, het luisteren, haar begrip en goede mensenkennis. Het coachtraject geef ik een 9 en de coach krijgt ook een 9. Ik wil graag deelnemen aan een volgend coachtraject.

E de H

Wandelcoaching

Het programma van wandelcoaching helpt bij het zoeken naar de balans of een nieuwe richting in je werk of je leven. Wandelen stimuleert immers de linker en de rechter hersenhelft en zorgt dat het denken meer in balans komt met het voelen.

De natuur zorgt voor het stimuleren van het creatief proces hetgeen leidt tot nieuwe inzichten. Wandelend gaan we aan de slag met de vragen die je bezighouden.

lees verder
Tafeltje Ont-dekje

Tafeltje Ont-Dekje, bestaat uit meerdere workshops die leiden naar meer geluk, succes en zelfvertrouwen in jouw leven. Tafeltje Ont-dekje is ontstaan om een ieder te laten proeven van oplossingsgerichte coaching. Maar ook om mensen met elkaar te verbinden en om van elkaars verhaal te leren. In deze training geeft ik je inzichten en handvatten mee op een luchtige manier vanuit mijn hart. Waardoor je gaat nadenken over jezelf en hoe bepaalde situaties anders te gaan aanpakken.

lees verder
In 6 stappen meer zelfvertrouwen

Ik heb veel inzicht en kracht verkregen om vooruit te blijven kijken, vooral het coachmodel ‘De bus van ikken’ heeft mij veel inzichten gegeven. Door de aanpak van coach Yolanda, de rust, warmte en professionaliteit geef ik de gehele training een 8.

Door de uitstraling van Yolanda weet zij een groep "vreemde" mensen tot een team te vormen die met interesse en aandacht naar ieders verhaal luisteren.

lees verder

Yo4Coaching Promotie Video

Tafel Ont-dekje

www.ookditisderotte.nl

Aangesloten bij O.V.V. ookditisderotte

Copyright © Yo4Coaching Bleiswijk, Lansingerland - All rights reserved. | Design by Xenodesign