Coaching op het water


"Het leven is als zeilen. Ook met tegenwind kun je vooruit gaan." Boeddha

Hou jij van de vrijheid op het water? En de beleving van het varen?

Boek dan een coachsessie in een prachtige sloep. Een prachtige ervaring waardoor je even de gejaagdheid en de drukte van het leven vergeet. Het geluid van de kabbelende golven van het water kan zeer rustgevend werken, al de stress waait letterlijk uit je hoofd.

Samen gooien we je oude ballast overboord, je hebt het niet meer nodig en het geeft je alleen maar negatieve energie. Er zal een last van je schouders afvallen.

Laat de controle varen dan kunnen er wonderlijke dingen gebeuren.

Deze sessie duurt 1,5 uur. Het eerste half uur gebruiken we voor het intakegesprek (20 min) en het opstappen en wegvaren. Daarna gaan we plusminus een uur varen en vindt het coachgesprek plaats. Deze sessie wordt natuurlijk alleen bij mooi weer geboekt.

Belangrijk: Tot 3 werkdagen voor de sessie kan je kosteloos annuleren, daarna ben ik genoodzaakt om de kosten die ik betaal i.v.m. huur van de boot in rekening te brengen.

klik hier voor de tarieven Neen contact met Yo voor een afspraak!
Wandelcoaching

Het programma van wandelcoaching helpt bij het zoeken naar de balans of een nieuwe richting in je werk of je leven. Wandelen stimuleert immers de linker en de rechter hersenhelft en zorgt dat het denken meer in balans komt met het voelen.

De natuur zorgt voor het stimuleren van het creatief proces hetgeen leidt tot nieuwe inzichten. Wandelend gaan we aan de slag met de vragen die je bezighouden.

lees verder
Tafeltje Ont-dekje

Tafeltje Ont-Dekje, bestaat uit meerdere workshops die leiden naar meer geluk, succes en zelfvertrouwen in jouw leven. Tafeltje Ont-dekje is ontstaan om een ieder te laten proeven van oplossingsgerichte coaching. Maar ook om mensen met elkaar te verbinden en om van elkaars verhaal te leren. In deze training geeft ik je inzichten en handvatten mee op een luchtige manier vanuit mijn hart. Waardoor je gaat nadenken over jezelf en hoe bepaalde situaties anders te gaan aanpakken.

lees verder
In 6 stappen meer zelfvertrouwen

Ik heb veel inzicht en kracht verkregen om vooruit te blijven kijken, vooral het coachmodel ‘De bus van ikken’ heeft mij veel inzichten gegeven. Door de aanpak van coach Yolanda, de rust, warmte en professionaliteit geef ik de gehele training een 8.

Door de uitstraling van Yolanda weet zij een groep "vreemde" mensen tot een team te vormen die met interesse en aandacht naar ieders verhaal luisteren.

lees verder

Yo4Coaching Promotie Video

Tafel Ont-dekje

www.ookditisderotte.nl

Aangesloten bij O.V.V. ookditisderotte

Copyright © Yo4Coaching Bleiswijk, Lansingerland - All rights reserved. | Design by Xenodesign